Μάνατζμεντ-Ηγεσία

 • Τα 5 κλειδιά της αποτελεσματικής ηγεσίας
  11 Οκτ 2018

  Η ηγεσία έχει πια απομυθοποιηθεί ως έναν βαθμό και έχει πάψει να θεωρείται απλώς ένα έμφυτο ταλέντο· το γεγονός αυτό επιτρέπει ακόμα και στους «κοινούς θνητούς» να εκπαιδευτούν και να μάθουν τεχνικές που θα τους κάνουν αρκετά αποτελεσματικούς στην ηγεσία του ανθρώπινου δυναμικού και να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 • Πώς να βελτιώσετε τη στρατηγική σας σκέψη σε 3 βήματα
  30 Σεπ 2018

  Έχετε λάβει ποτέ σχόλια ότι «πρέπει να έχετε πιο στρατηγική προσέγγιση» στον τρόπο εργασίας σας; Βέβαια, ενώ η έλλειψη στρατηγικής σκέψης αναφέρεται συχνά ως ένα μειονέκτημά σας, η εποικοδομητική κριτική σπανίως συνοδεύεται από συγκεκριμένες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. H στρατηγική σκέψη είναι απαραίτητο προσόν κάθε επιτυχημένου μάνατζερ. Το να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα και με συγκεκριμένες τεχνικές προς όφελος της επιχείρησης είναι απαραίτητο εφόδιο για την απογείωση της σταδιοδρομίας σας.

 • Επιλεγμένοι τίτλοι Μάνατζμεντ – Ηγεσίας από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ
  20 Σεπ 2018

  Τα βιβλία της σειράς Μάνατζμεντ – Ηγεσία είναι βιβλία διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια, ώστε να συμβάλλουν στην ουσιαστική βελτίωση της στρατηγικής, διοικητικής και ηγετικής αποτελεσματικότητας στην πράξη, προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες και χρήσιμες γνώσεις, μεθόδους, τεχνικές και καλές πρακτικές καθώς και αποτελεσματικά εργαλεία.