Τελικές υποψηφιότητες των Βραβείων Βιβλίου 2017!

Share Button

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι συγγραφείς και τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι υποψήφια για τα Βραβεία Βιβλίου Public.

Έξι βιβλία των εκδόσεών μας βρίσκονται στη βραχεία λίστα και διεκδικούν την πρώτη θέση. Στην κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ συμμετέχουν το ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου, ΣΕΡΡΑ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, και το κοινωνικό μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ.

Στην κατηγορία ΗΡΩΙΔΑ-ΕΜΠΝΕΥΣΗ συμμετέχουν τα βιβλία Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, της Λένας Μαντά, και ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, της Γιόλας Δαμιανού-Παπαδοπούλου.

Στην κατηγορία ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ συμμετέχουν τα βιβλία ΑΓΝΗ, του Τζόναθαν Φράνζεν, και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, της Τζότζο Μόις.

Αναδείξτε τα αγαπημένα σας βιβλία έως τις 21 Μαΐου! Κάθε αναγνώστης μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά ανά κατηγορία. Η μοναδικότητα κάθε ψήφου ορίζεται από το e-mail ή Facebook λογαριασμό του. Τυχόν επόμενες ψήφοι για την ίδια κατηγορία δεν καταχωρίζονται στο σύστημα.

Τα βιβλία και οι συγγραφείς που θα αναδείξει το κοινό θα βραβευτούν σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο και στους αναγνώστες, με πολλές εμφανίσεις-έκπληξη από τον χώρο του πολιτισμού και του βιβλίου, στις 23 Μαΐου.

Εκτοξεύστε τα αγαπημένα σας βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός στην κορυφή!

Ελληνικό Μυθιστόρημα

ΣΕΡΡΑ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ — ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ

ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ — ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ

Ηρωίδα-έμπνευση

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ — ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ — ΓΙΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα

ΑΓΝΗ — ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΦΡΑΝΖΕΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ — ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣ

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!