Τα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ κατακτούν και τη μικρή οθόνη!

Share Button

Τα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, το μυθιστόρημα που αγαπήσατε, ανεβάσατε στις πρώτες θέσεις των μπεστ σέλερ και τιμήσατε με το βραβείο «Ο πιο Ερωτικός Χαρακτήρας» στα «Βραβεία Βιβλίου Public 2015», ένα βιβλίο που μιλάει για την ανάσα του Θεού πάνω στη γη, για τον έρωτα, συνεχίζει να ταξιδεύει στο μονοπάτι της αγάπης σας. Αυτήν τη φορά μέσα από τη μικρή οθόνη και τη συχνότητα του ANT1!

9786180105230_3D

Η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία, καθώς την παρακολούθησαν 1.150.000 τηλεθεατές. Η εντυπωσιακή τηλεθέαση συνεχίστηκε και με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, με τα καθαρά ποσοστά να αγγίζουν το 27,3% στο γενικό σύνολο και το 20,2% στο νεανικό κοινό.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ τον δύσκολο ρόλο της Αλίκης, της μάνας που πούλησε το ένα της παιδί, έχει αναλάβει η Χριστίνα Παυλίδου. Κοντά τους πολλοί ανερχόμενοι ηθοποιοί, όπως ο Αγησίλαος Αλεξίου και η Μέλπω Κολόμβου αλλά και η Χριστιάνα Μούζουρα, η οποία υποδύεται τις δίδυμες αδερφές του βιβλίου, την Αγάπη και την Ελισάβετ.

Εταιρεία παραγωγής της σειράς είναι η Make It Productions, του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. Η Βάνα Δημητρίου υπογράφει το σενάριο της σειράς, και οι Θεοδόσης Οικονομίδης και Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι υπεύθυνοι για τη σκηνοθεσία.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 από τη συχνότητα του ANT1.

Εσείς έχετε διαβάσει ή έχετε δει τα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ;

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!