Τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στην κορυφή των πιο πολυδιαβασμένων βιβλίων για το 2016

Share Button

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τον Δεκέμβριο, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ η λίστα με τα ευπώλητα βιβλία της χρονιάς. Ανάμεσα στα 15 βιβλία που αγαπήθηκαν περισσότερο από το αναγνωστικό κοινό 6 ανήκουν στον κατάλογο των Εκδόσεων Ψυχογιός.

top15-bestsellers-psichogios

Έτσι, στην πρώτη θέση βρίσκεται −και φέτος− η Λένα Μαντά με το μυθιστόρημά της Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο και βρίσκεται στην 80ή χιλιάδα. Ακολουθεί η Χρυσηίδα Δημουλίδου με το ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ, που επίσης κυκλοφόρησε τον Μάιο και βρίσκεται στην 66η χιλιάδα. Την 3η θέση κατέλαβε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με την όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ (Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ), που μέσα σε τρεις μήνες έφτασε την 53η χιλιάδα. Ο Γιάννης Καλπούζος με το ιστορικό μυθιστόρημά ΣΕΡΡΑ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, βρίσκεται στην 4η θέση και στην 48η χιλιάδα. Στην 5η θέση βρίσκουμε τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και το βιβλίο της ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ, που εκδόθηκε τον Μάιο και το έχουν επιλέξει 41.000 αναγνώστες. Ενώ στη 10η θέση είναι η Σοφία Βόικου με το μυθιστόρημά της ΨΙΘΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ που βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τον Μάρτιο και 17.000 αναγνώστες έχουν ταξιδέψει μαζί του.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους αναγνώστες των Εκδόσεων Ψυχογιός, για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις επιλογές μας, που γίνονται και δικές σας.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και τύχη!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!