Τo βιβλίο που θα διαβάσετε μέσα σε δυο μέρες!

Share Button
Αναδημοσιευση από dutchesss.queen.gr
γράφει η Δούκισσα Νομικού

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο και αγοράζω όσα βιβλία μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Συνήθως 2-3 μυθιστορήματα, 1 ιστορικό, 1 αυτοβελτίωσης και 1 μαγειρικής. Τα ξεκινάω όλα ταυτόχρονα και συνεχίζω πρώτα με αυτό που με «κέρδισε» περισσότερο.

9786180105216_3D


Αυτό συνέβη και αυτό το καλοκαίρι. Μέσα στα βιβλία που πήρα ήταν «Τα πέντε κλειδιά» της Λένας Μαντά. Και αυτό γιατί από τη μια μου αρέσουν πολύ τα βιβλία της και, από την άλλη, ήθελα να το διαβάσω πριν μεταφερθεί στην τηλεόραση. Ναι, πολύ σύντομα θα γίνει τηλεοπτική σειρά και μάλιστα αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της Μαντά που θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, μετά το «Βαλς με δώδεκα θεούς».

«Τα πέντε κλειδιά» λοιπόν με ταξίδεψαν από την πρώτη στιγμή. Το ξεκίνησα χθες το πρωί και μέχρι σήμερα το βράδυ θα το έχω τελειώσει. Πρόκειται για ένα βιβλίο με ωραία πλοκή και πολλές ανατροπές. Κάτι που πάντα με συναρπάζει. Φυσικά μιλάει για τον έρωτα, την προδοσία, τον πόνο, την αυτοθυσία, την εκδίκηση – και όλα αυτά κάτω από ένα πελώριο πέπλο μυστηρίου.

Δεν λέω περισσότερα. Σας προτείνω να το διαβάσετε! Θα το τελειώσετε μέσα σε λίγες μέρες, αφού δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας! 😉

Αναδημοσιευση από dutchesss.queen.gr
γράφει η Δούκισσα Νομικού
Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!