«Μέσα από το φαγητό ανακαλύπτεις τη χαρά που μπορείς να δώσεις στους γύρω σου» – Αθηνά Πάνου

Share Button

Μέσα από το φαγητό ανακαλύπτεις τη χαρά που μπορείς να δώσεις στους γύρω σου. Είναι η γλυκιά κούραση στο τέλος της βραδιάς ότι γεύτηκαν όλοι τα φαγητά σου και ενθουσιάστηκαν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να φτιάχνεις περίπλοκα φαγητά-γλυκά. Μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα πιάτα με απλά υλικά, προσθέτοντας όρεξη, κάποιο πολύχρωμο πιάτο, άντε και μερικά χρωματιστά ομπρελάκια-οδοντογλυφίδες. Με το βιβλίο «Party» θα μπορέσεις αυτό να το πετύχεις! Είτε θέλεις να ετοιμάσεις γρήγορες μπουκίτσες για τους φίλους σου είτε αν είσαι μαμά, θα βρεις νόστιμες ιδέες για το παιδικό πάρτι.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λέγεται Party χωρίς τούρτα, οπότε θα βρεις και μια εύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!

Μ’ αυτό το βιβλίο θέλω να σου δώσω αυτό το έναυσμα να δημιουργήσεις, να κρατήσεις σαν βάση αυτές τις συνταγές και να φτιάξεις περισσότερες δικές σου.

party_cover
buy

Αν μάλιστα έρθεις την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, ώρα 7μμ. στα Public Συντάγματος στην παρουσίαση του βιβλίου, θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς από κοντά αλμυρές και γλυκές συνταγές από το βιβλίο! Η Ελένη Στασινοπούλου, editor in chief στο Missbloom.gr θα προλογίσει το βιβλίο και σου κρατάω το καλύτερο για το τέλος! Πέντε διαφορετικές μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας θα συνοδέψουν όλα τα σνακ για μεγαλύτερη απόλαυση! Γιατί πάρτι χωρίς φαγητό και ποτό δε γίνεται!

Σας περιμένω!
Αθηνά Πάνου

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!