Νέα Φιλαναγνωστική Συνεργασία για τις Εκδόσεις Ψυχογιός και την Aegean Airlines

Share Button

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η AEGEAN Airlines εγκαινίασαν μια νέα συνεργασία με σκοπό να προσφέρουν στους επιβάτες των πτήσεων εξωτερικού από και προς την Αθήνα τη δυνατότητα δωρεάν ανάγνωσης βιβλίων μέσω της εφαρμογής AEGEAN Stream.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα ή και περισσότερα λογοτεχνικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε 20 τίτλους βιβλίων λογοτεχνίας για ενήλικες ή παιδιά, βιογραφίες, αλλά και γενικού ενδιαφέροντος που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ για να διαβάσουν στο κινητό ή το tablet τους, αρκεί να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή AEGEAN App.

Ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός στο Aegean app

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην χώρα μας και η λίστα θα ανανεώνεται συχνά. Περιλαμβάνει λογοτεχνία, παιδικά βιβλία, βιβλία ψυχολογίας και business. Ανάμεσα στους 20 πρώτους τίτλους των βιβλίων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: «Το κοιμητήριο της Πράγας» του Ουμπέρτο Έκο, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» της Λένας Μαντά, το «Σέρρα» του Γιάννη Καλπούζου, «Οι βιολέτες του Μαρτίου» της Jio Sarah, το «Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου» από Ιτσίκο Κισίμι και Φουμιτάκε Κόγκα, «Οι 5 δυσλειτουργίες μιας ομάδας» του Πάτρικ Λεντσιόνι, και από παιδικά «Οι κανονιέρηδες των γηπέδων» του Χέραρτ Βαν Χέμερτ.

Πόπη Γαλάτουλα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων των Εκδόσεων Ψυχογιός

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!