11 νέα βιβλία για να σου κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο!

Share Button

Η εκδοτική σεζόν ξεκινάει με αφίξεις βιβλίων από καταξιωμένους συγγραφείς, όπως ο βραβευμένος με ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Καζούο Ισιγκούρο και ο πολυβραβευμένος Ζιλμπέρ Σινουέ, ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους συγγραφείς ιστορικού μυθιστορήματος.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορούν και τα πρώτα έξι βιβλία της νέας σειράς ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ – ΗΓΕΣΙΑ, που έχει στόχο τη βελτίωση των διοικητικών, ηγετικών και επιχειρηματικών ικανοτήτων των εργαζομένων.

Δες παρακάτω αναλυτικά τις προτάσεις που ετοιμάσαμε για εσένα!

Νέα εποχή, νέα βιβλία!

Μια ιστορία για τη ζωή μιας δεύτερης γενιάς Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που ταξιδεύουν στο Παρίσι, στη Μεσσηνία και στην Αθήνα του 1970 με 1980, προσπαθώντας να βρουν την αγάπη και την ευτυχία.

Το πρώτο μυθιστόρημα του νομπελίστα Καζούο Ισιγκούρο. Ένα γοητευτικό βιβλίο για τη φιλία και τη μνήμη, με φόντο το μεταπολεμικό Ναγκασάκι. Ένα «μακάβριο και αλάνθαστα δουλεμένο αίνιγμα» (Sunday Times) με την υπογραφή ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς του
καιρού μας.

Ο πολυγραφότατος βραβευμένος συγγραφέας Ζιλμπέρ Σινουέ επιστρέφει με την πραγματική ιστορία της ΙΡΕΝΑ ΣΕΝΤΛΕΡ, μιας υπαλλήλου Κοινωνικής Πρόνοιας που, ρισκάροντας
τη ζωή της, κατάφερε να σώσει 2.500 παιδιά στη ναζιστική Γερμανία.

Επανέκδοση του συγκλονιστικού και διαχρονικά επίκαιρου μυθιστορήματος του Ρόμπερτ Κόρμιερ. Ένα μυθιστόρημα-σταθμός για εφήβους και ενηλίκους, που μιλά για την τρομοκρατία.

Ένας επιτυχημένος life coach προσφέρει ένα απλό και εφαρμόσιμο «σχέδιο δράσης» σε κάθε άνθρωπο που θέλει να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του και να πετύχει τους στόχους του!

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ – ΗΓΕΣΙΑ

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Μάνατζμεντ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημήτρη Μπουραντά, δημιούργησαν μια νέα πρωτοποριακή σειρά βιβλίων, η οποία έχει στόχο τη βελτίωση των ηγετικών, διοικητικών και επιχειρηματικών ικανοτήτων των εργαζομένων, ώστε να αναπτύξουν την καριέρα τους επιτυγχάνοντας παράλληλα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα βιβλία προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες και χρήσιμες γνώσεις καθώς και αποτελεσματικά εργαλεία.

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!