ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ, της Νικόλ – Άννα Μανιάτης

Share Button
 Αναδημοσίευση από filoithslogotexnias.blogspot.gr, γράφει η Κλειώ Τσαλαπάτη

Ένα βιβλίο που τέλειωσα μέσα σε τρεις ημέρες μόνο, εν μέσω πολλών άλλων υποχρεώσεων, καθώς κυριολεκτικά δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Θα το τοποθετούσα στην κατηγορία του αστυνομικού μυθιστορήματος,  το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μία εντυπωσιακή ταινία περιπέτειας με καταιγιστικούς ρυθμούς και εικόνες  που καθηλώνουν!

Μια ιστορία με πλοκή που θα ζήλευε ακόμα και η ίδια η Αγκάθα Κρίστι και στην οποία  συνδυάζονται έντεχνα οι απίστευτες συμπτώσεις στις οποίες μπορεί να μας φέρει η τύχη (ή η κακοτυχία εν προκειμένω) και να μας αναποδογυρίσει όσα νομίζαμε πως ήταν καλά ρυθμισμένα στη ζωή μας, με γεγονότα και δολοπλοκίες που συμβαίνουν ερήμην μας! Μέσα σε μια νύχτα στην κυριολεξία, μπορούν να καταστραφούν όσα θεωρούσαμε σταθερά και αμετάβλητα  για τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τους φίλους και τους συγγενείς μας, καθώς μπαίνουμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με άγνωστους ανθρώπους, όπου κάποιοι επιβουλεύονται την ίδια τη ζωή μας και άλλοι «γίνονται» η ίδια η ζωή μας!

Η Νικόλ-Άννα Μανιάτη εξυφαίνει έναν εντυπωσιακό και δαιδαλώδη ιστό από συνωμοσίες, εγκλήματα, φιλικές, συγγενικές και ερωτικές σχέσεις που αρχίζουν σιγά-σιγά να συνδέονται, να αλληλοεπηρεάζονται και μας οδηγεί σε ένα τέλος, που αν και περνά από «σαράντα κύματα» τους ήρωές της, στο τέλος τους δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο! Μαζί με αυτούς και εμάς, τους πιστούς της αναγνώστες, που γνωρίζουμε πλέον ότι κάθε βιβλίο της είναι και ένα υπέροχο ταξίδι, που μας αφήνει πιο πλούσιους σε νοερές εμπειρίες και συναισθήματα!

 Αναδημοσίευση από filoithslogotexnias.blogspot.gr, γράφει η Κλειώ Τσαλαπάτη
Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!