Ήμουν κι εγώ στο πάρτυ για τις 1000 κριτικές του Πάνου Τουρλή

Share Button

Ο βιβλιοθηκονόμος-βιβλιοκριτικός Πάνος Τουρλής κατάφερε να ξεπεράσει τις 1.000 κριτικές βιβλίων και το γιόρτασε με ένα πολύ επιτυχημένο πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν για να τον τιμήσουν γνωστοί συγγραφείς, κριτικοί βιβλίων, βιβλιοπώλες και στελέχη εκδοτικών οίκων.

Η τιμητική αυτή γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Thissio View στις 13 Φεβρουαρίου 2016.

Τον χώρο αυτό είχε επιμεληθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του αείμνηστου Νίκου Γούλια, συγγραφέα των Εκδόσεων Ψυχογιός και προσωπικού φίλου του Πάνου Τουρλή.

tourlis-ioannouΟ Πάνος Τουρλής μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να διαβάσει παραπάνω από 1.000 τίτλους βιβλίων για λογαριασμό του CaptainBook, του Bookia και του tovivlio.net και να γράψει αναλυτικές κριτικές για αυτούς.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ τίμησαν τον δημοφιλή βιβλιοκριτικό με την παρουσία τους οι συγγραφείς Αργυρώ Μαντόγλου, Δήμητρα Ιωάννου, η οποία μάλιστα έβγαλε και λόγο προς τιμήν του, η Έλση Τσουκαράκη και η Ράνια Μπουμπουρή, καθώς και η υπογράφουσα.

Οι βιβλιοκριτικές του Πάνου Τουρλή βρίσκονται διαθέσιμες προς ανάγνωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και στις ιστοσελίδες CaptainBook, Bookia και tovivlio.net.

Του εύχομαι να συνεχίσει το έργο του με αμείωτους ρυθμούς και να εξακολουθήσει να απολαμβάνει την ανάγνωση των βιβλίων.

panos-tourlis-party

Share Button

The Author

Κλειώ Ζαχαριάδη

Η Κλειώ Ζαχαριάδη είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA του University of Kent at Canterbury. Εργάζεται στον εκδοτικό χώρο εδώ και 25 χρόνια και είναι η Διευθύντρια Μάρκετινγκ στις Εκδόσεις Ψυχογιός. Η επαγγελματική της αγάπη είναι μοιρασμένη ανάμεσα στους αριθμούς και τις λέξεις. Είναι μητέρα δύο παιδιών και φανατική λάτρης των βιβλίων, του σινεμά, της μουσικής και των καλών τεχνών γενικότερα, της θάλασσας, των ταξιδιών και της Νέας Σμύρνης!