Γιώργος Κατσέλης: Τρεις ισχυρές δόσεις παραµυθιών την ηµέρα και θα είμαστε περδίκι.

Share Button

Ο συγγραφέας-παιδαγωγός Γιώργος Κατσέλης γράφει ένα ποίημα για το καλύτερο φάρμακο κατά της βαρεμάρας!

Πλανητικός ιός χτύπησε τον Πλανήτη Φι.

Κίνδυνος µετάδοσης σε γειτονικούς πλανήτες.

Γι’ αυτό ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και:

Πρωί, µεσηµέρι, βράδυ κλείνουμε όλες τις τηλεοράσεις, όλες τις οθόνες, όλους τους υπολογιστές, τα τηλεκοντρόλ, τα άι ποντ, τα φορ τζι, τα τζι τζι, τα χάι τζι, τα τζι χάι, τα κρι κρι, τα µπρι µπρι, τα ζάπινγκ ζάπινγκ και διαβάζουμε παραµύθια.

Τρεις ισχυρές δόσεις παραµυθιών την ηµέρα και θα είμαστε περδίκι.

∆ε θα βαριόμαστε, δε θα νιώθουμε µοναξιά, η ζωή μας θα αποκτήσει πάλι φαντασία, χρώµα και χαρά.

Δε μας τρομάζει ο κορονοϊός, ούτε κανένας άλλος ιός!
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
και διαβάζουμε βιβλία
από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Δες επίσης το βιβλίο «Το μεγάλο ταξίδι της Ευρώπης»!

Η ιστορία της Ευρώπης ξεκινάει πολύ παλιά. Από τότε που οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους θεούς μονοιασμένοι και αγαπημένοι. Από τη μέρα που ο Δίας ερωτεύεται την όμορφη βασιλοπούλα Ευρώπη, βάζει στόχο να την κατακτήσει, και απ’ τα μέρη της Φοινίκης όπου ζει να την φέρει στην Κρήτη. Παίρνοντας τη μορφή ενός λευκού ταύρου απάγει την Ευρώπη με τα πανέμορφα μάτια και τότε ξεκινάει για την ίδια ένα ταξίδι γεμάτο καινούριες εμπειρίες και εικόνες. Ένα ταξίδι που συνεχίζεται στους αιώνες από την ήπειρο που φέρει τ’ όνομά της και που μέλλει να αποδειχθεί αντάξια του ονόματός της. Η Ευρώπη του μύθου και η σύγχρονη Ευρώπη. Ποια κοινά στοιχεία τις συνδέουν; Ποια κοινή μοίρα τις ενώνει; Θα το μάθετε κι εσείς διαβάζοντας ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Share Button

The Author

Γιώργος Κατσέλης

Ο Γιώργος Κατσέλης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και εκπαιδευτικός. Κατάγεται από την Ασωπία Βοιωτίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών, απ’ όπου έλαβε επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Λογοτεχνία. Συνέχισε τις σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία του Η δέκατη τρίτη θεά και τα κλεμμένα γλυπτά, Στον πλανήτη της Φαντασίας και Οι Πειρατές της Καταστροφικής. Περισσότερα στοιχεία για τον συγγραφέα και τα βιβλία του στο προσωπικό του ιστολόγιο: Επικοινωνία:georgekatselis@gmail.com georgekatselis.blogspot.gr