Οι πύλες του Χόγκουαρτς ξανανοίγουν με τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Share Button

Πού ζει το Πεντάποδο; Τι τρώει το Πάφσκιν; Γιατί δεν είναι σοφό να αφήνουμε γάλα στη βεράντα; Ο Νιουτ Σκαμάντερ, διάσημος μαγικοζωολόγος του Κόσμου των Μάγων, έχει όλες τις απαντήσεις και είναι έτοιμος να τις μοιραστεί με όλους τους εκπαιδευόμενους μάγους μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Πέντε χρόνια μετά τους τίτλους τέλους της σειράς ταινιών ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, οι πύλες για τον κόσμο των μάγων ανοίγουν ξανά, με τα πρώτα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης τριλογίας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. Το σενάριο της ταινίας θα διασκευάσει η ίδια η συγγραφέας της παγκόσμιας επιτυχίας ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων ταινιών ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ.

Η ολοκαίνουργια περιπέτεια διαδραματίζεται στον Κόσμο των Μάγων, όπως και το άλλο δημιούργημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, και αναμένεται να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου BOX OFFICE.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ξεκίνησαν στις 17 Αυγούστου, στα στούντιο της Warner Bros. στο Λίβσντεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς. Στις αρχές Νοεμβρίου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ενώ το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας ήταν διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση στους φαν του Χάρι Πότερ.

fb_shot1

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Νιουτ Σκαμάντερ, διακεκριμένου μαγοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου Έντι Ρέντμεϊν (Η θεωρία των πάντων, Το κορίτσι από τη Δανία). Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν επίσης η Κάθριν Γουότερστον (Έμφυτο ελάττωμα), στον ρόλο της Τίνα, η Άλισον Σούντολ (Transparent), ως Κουίνι, αδερφή της Τίνα, ο βραβευμένος με Τόνι, Νταν Φόγκλερ (The 25th Annual Putnam County Spelling Bee), ως Τζέικομπ, ο Έζρα Μίλερ (Κατακούτελα), ως Κρέντενς, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Σαμάνθα Μόρτον (In America, Συμφωνίες και ασυμφωνίες), ως Μέρι Λου, η Τζεν Μάρεϊ (Brooklyn), ως Τσάστιτι, η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη Φέιθ Γουντ-Μπλάγκροουβ, ως Μόντεστι, και ο Κόλιν Φάρελ (Αποστολή στην Μπριζ, True Detective), στον ρόλο του Γκρέιβς.

fb_shot3

Η ταινία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

Share Button

The Author

Μιχάλης Δρόσος

Τμήμα Μάρκετινγκ - mdrosos@psichogios.gr