Βιβλιοπωλείο Ιδεόγραμμα

Share Button

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο Ιδεόγραμμα, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, στην πλατεία Σαρόκου, εδώ και είκοσι πέντε χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου. Αγαπημένο, διαχρονικό, ενημερωμένο, ζεστό, γοητευτικό, αξίζει σίγουρα να το επισκεφθεί κάποιος.

Οι ιδιοκτήτες, Γρηγόρης και Ιωάννα Τόμπρου, είναι πάντα ενήμεροι για τους νέους και παλιούς τίτλους και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να βρείτε τα βιβλία που σας ταιριάζουν.

 Ένας χώρος γεμάτος με μεγάλη γκάμα βιβλίων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, σχολικών βοηθημάτων και ταυτόχρονα μέρος που χαρίζει χαρά και ενδιαφέρον στα παιδιά, καθώς διαθέτει ποικιλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια και δώρα για κάθε ηλικία.

 

 

Αγαπημένο προτεινόμενο βιβλίο:

Αθηνά. Ευτυχώς που δε γεννήθηκα όμορφη. Ένα διαχρονικό βιβλίο, που κινείται μεταξύ μύθου και πραγματικότητας και αφηγείται την ιστορία μιας δυναμικής γυναίκας, της Αθηνάς, που αναδεικνύεται σε αρχόντισσα και κερδίζει τον θαυμασμό όσων τη συναναστρέφονται.Μέσα από την ιστορία του Κώστα Καρακάση επιβεβαιώνεται ότι τα διαμάντια της ψυχής και του νου είναι ανεξίτηλα και υπερκαλύπτουν σε λάμψη ακόμη και τη φυσική ομορφιά.

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!