Βιβλιοπωλείο: Children’s Books and More…

Share Button

Όλη η παιδική μας ηλικία επανέρχεται στη μνήμη κάθε φορά που μπαίνουμε σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο. Οι μυρωδιές από τις γόμες, τις πλαστελίνες και τα τετράδια ανασύρουν αναμνήσεις από το σεντούκι του χρόνου που ξεκλειδώνουν. Η πιο τρυφερή ηλικία με την ανεμελιά της εντυπώνεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου και ανασύρεται όταν βρεθεί μπροστά από μια βιτρίνα με παιδικά βιβλία και σχολικά είδη, χαρίζοντας μια γλυκιά νοσταλγία και ένα κρυφό χαμόγελο σαν αυτό που είχαμε όταν μας πήγαιναν οι γονείς και μας αγόραζαν ένα εξωσχολικό βιβλίο για τις καλοκαιρινές διακοπές στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς.

Τα μικρά αυτά βιβλιοπωλεία, που εξοπλίζονται με γνώμονα το μεράκι του βιβλιοπώλη και προσφέρουν τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία, σχολικά είδη και παιχνίδια με τις μυρωδιές που φέρουν και αναμειγνύονται, είναι αυτά που σφυρηλατούν τις τρυφερές αναμνήσεις μας. Αυτός είναι λοιπόν και ο δικός μας στόχος στο Children’s Books and More, να κάνουμε τα παιδιά να χαμογελούν, να παίζουν, να μαθαίνουν και να σκέφτονται. Γι’ αυτόν τον σκοπό έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο όπου παιδιά ή και γονείς μπορούν να καθίσουν και να ξεφυλλίσουν τα βιβλία που σκοπεύουν ν’ αγοράσουν. Η αγάπη που εισπράττουμε και η αγάπη που δίνουμε μας επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου.

Αγαπημένο προτεινόμενο βιβλίο:

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός έχουν τόσο υπέροχα και καλογραμμένα βιβλία που πραγματικά είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς μόνο ένα. Αν σκεφτούμε όμως λίγο περισσότερο το ύφος του καταστήματος μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχωρίζουν οι συγγραφείς Roald Dahl και David Walliams, και εφόσον πρέπει να διαλέξουμε μόνο ένα, αυτό θα είναι η Ματίλντα του Roald Dahl. Πρόκειται για ένα διαχρονικό αριστούργημα, με μια πρωταγωνίστρια τόσο χαρισματική, που σίγουρα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους. Ένα βιβλίο που μας διδάσκει πως, αν χρησιμοποιήσουμε σωστά το μυαλό μας, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε.

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ!

Ακολούθησε το βιβλιοπωλείο στο: Facebook & Instagram

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!