Βιβλία για νεανικές αποδράσεις!

Share Button

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά! Και τι σκέφτεσαι; Να αποδράσεις! Όχι φυσικά μόνος αλλά με καλή συντροφιά! Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το περνάς το καλοκαίρι σου παρέα με ένα βιβλίο;

Είτε είσαι τύπος περιπετειώδης, αισθηματικός ή ευαίσθητος είτε ενθουσιάζεσαι με το μεταφυσικό, την ιστορία ή με ιστορίες Ελλήνων συγγραφέων, σου έχουμε σούπερ προτάσεις που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου και θα σε ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά! Τσέκαρε παρακάτω!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ

Αν είσαι από εκείνους που επιζητούν έντονες συγκινήσεις και διψούν για βιβλία γεμάτα περιπέτεια, δράση και ανατροπές, σου έχουμε προτάσεις που θα σου κόψουν την ανάσα!

ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ

Για εσένα που το καλοκαίρι σημαίνει έρωτας, για εσένα που ξεχειλίζεις από αισθήματα, σου έχουμε βιβλία που θα σε κάνουν να λιώσεις ακόμα περισσότερο!

ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ

Αν σε γοητεύει το άγνωστο και το μεταφυσικό, τότε δες παρακάτω ποια βιβλία θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο του φανταστικού!

ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ

Για εσένα που ενδιαφέρεσαι για τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα και για τις δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις, σου προτείνουμε βιβλία που θα σε συγκλονίσουν!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αν σου αρέσει να διαβάζεις βιβλία με ιστορικό περιεχόμενο και αν απολαμβάνεις ιστορίες που εκτυλίσσονται σε σημαντικές εποχές, έχουμε τις ιδανικές προτάσεις για εσένα!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Για εσένα που ταυτίζεσαι περισσότερο με τις ιστορίες Ελλήνων συγγραφέων, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα βιβλία που δε θα μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου!

Καλό καλοκαίρι και καλές αποδράσεις!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!