Τα 9 μυστικά για να μιλάτε μπροστά σε κοινό από τα κορυφαία μυαλά του κόσμου

Share Button

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

Οι πλέον δημοφιλείς ομιλητές του TED δίνουν ομιλίες που ξεχωρίζουν μέσα σε έναν ωκεανό ιδεών. Όπως σημειώνει ο Ντάνιελ Πινκ στο To Sell Is Human (Είναι ανθρώπινο να πουλάς): «Είτε μας αρέσει είτε όχι, σήμερα όλοι είμαστε πωλητές».
Εάν έχετε δεχθεί πρόσκληση να μιλήσετε στο TED, αυτό το βιβλίο θα γίνει η Βίβλος σας. Εάν δε σας έχουν καλέσει για ομιλία στο TED κι ούτε έχετε καμία τέτοια πρόθεση, το βιβλίο αυτό θα συνεχίσει να συγκαταλέγεται στα πολυτιμότερα βιβλία που διαβάσατε ποτέ, καθώς θα σας μάθει πώς να πουλάτε τον εαυτό και τις ιδέες σας με τρόπο απόλυτα πειστικό. Θα σας μάθει πώς να ενσωματώνετε τα στοιχεία που μοιράζονται όλοι οι εμπνευσμένοι ομιλητές και θα σας δείξει πώς να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας ως ηγέτη και ομιλητή.
Θυμηθείτε πως αν δεν μπορέσετε να αποτελέσετε πηγή έμπνευσης για κάποιον, οι ιδέες σας δε θα έχουν σημασία όσο υπέροχες κι αν είναι. Οι ιδέες είναι τόσο καλές όσο και οι πράξεις που συνδέονται με τη μετάδοσή τους.

ΤΟ ΜΙΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ TED χωρίζεται σε τρία μέρη, το καθένα από τα οποία αποκαλύπτει τρία στοιχεία μίας εμπνευσμένης ομιλίας. Οι πιο συναρπαστικές ομιλίες είναι:

  • ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ — Αγγίζουν την καρδιά μας.
  • ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ — Μας διδάσκουν κάτι καινούργιο.
  • ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ — Το περιεχόμενο που παρουσιάζουν μας μένει αξέχαστο.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στο Top 10 της Wall Street Journal
Οι ιδέες είναι το νόμισμα του 21ου αιώνα. Για να πετύχετε, πρέπει να μπορείτε να πουλήσετε τις ιδέες σας πειστικά. Αυτό είναι που θα σας βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να μιλήσουν σε κόσμο ή δεν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια επιτυχημένη παρουσίαση.
Ο εκπαιδευτής ομιλητών και συγγραφέας best sellers Κάρμιν Γκάλο αναζητά την ουσία μιας καλής παρουσίασης αναλύοντας τα φημισμένα TED Talks, τις διαλέξεις που έδωσαν νέα διάσταση στον όρο «πετυχημένη ομιλία». TED σημαίνει Technology, Entertainment και Design. Τα TED Talks προσελκύουν τα κορυφαία μυαλά της εποχής μας, και οι ομιλίες τους εμπνέουν και χαράζουν νέους δρόμους. Αλλά τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο ξεχωριστές;

Ο Κάρμιν Γκάλο ανέλυσε εκατοντάδες ομιλίες για να βρει τα εννέα μυστικά που κρύβουν όλες οι επιτυχημένες διαλέξεις TED. Συζήτησε επίσης με τους πιο δημοφιλείς ομιλητές αλλά και με κορυφαίους ερευνητές της ψυχολογίας, της επικοινωνίας και της νευρολογικής επιστήμης.
Βήμα βήμα, στο βιβλίο αυτό, εξηγεί πώς μπορεί καθένας από εμάς να κάνει μια ομιλία που να συναρπάζει, να πείθει και να μένει αξέχαστη.
Το βιβλίο αυτό εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του Κάρμιν Γκάλο. Δεν εκδίδεται υπό την αιγίδα ούτε με την έγκριση των TED Talks.

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!