Μια επιλογή θα σε καθορίσει. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ στη μεγάλη οθόνη

Share Button

Η ταινία «Αφοσίωση» (The Divergent Series: Allegiant), το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο-φαινόμενο της Βερόνικα Ροθ, μας ταξιδεύει σε ένα καινούργιο κόσμο, πολύ πιο επικίνδυνο από πριν γεμάτο δράση.

Η χωρισμένη σε φατρίες κοινωνία στην οποία πίστευε κάποτε η Τρις Πράιορ έχει καταρρεύσει από τη βία και τις μάχες για την εξουσία και έχει σημαδευτεί από την απώλεια και την προδοσία. Μαζί με τον Τομπάιας αποφασίζουν να αφήσουν την μοναδική πόλη και οικογένεια που έχουν γνωρίσει ποτέ και να περάσουν τον φράχτη με σκοπό να βρουν μια ειρηνική λύση. Όμως η νέα πραγματικότητα της Τρις είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από εκείνη που άφησε πίσω της. Προηγούμενες αποκαλύψεις δεν έχουν πλέον νόημα και εκρηκτικές νέες αλήθειες αλλάζουν τις καρδιές εκείνων που αγαπά.
Η Τρις και ο Τομπάιας πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα ποιον θα εμπιστευτούν καθώς μια ανελέητη μάχη αναφλέγεται πέρα από τους τοίχους του Σικάγο που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Προκειμένου να επιβιώσουν θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με απίστευτες επιλογές θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Πρωταγωνιστούν: Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim και Naomi Watts.
Σκηνοθεσία: Robert Schwentke.

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου από την ODEON.

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!