3, 2, 1… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΜΑΓΙΚΑ!

Share Button

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει! Τα παιδιά μαζεύονται γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαγεύονται από τα φωτάκια, ξετρελαίνονται με τις μυρωδιές, απολαμβάνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα που θα τους προσφέρει απλόχερα ο Αϊ-Βασίλης.

Φέτος τις γιορτές, οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοίμασαν για εσάς ξεχωριστές προτάσεις δώρων, με μοναδικά βιβλία και συναρπαστικά παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά κάθε ηλικίας αυτές τις μαγικές μέρες. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις παρακάτω!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 0-4 ΕΤΩΝ

Απίθανα βιβλία με ανάγλυφες εικόνες και μοναδικούς ήχους, εικονογραφημένες ιστορίες και παραμύθια αλλά και μοναδικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια θα αποτελέσουν πολύτιμα δώρα για τους μικρούς μας φίλους και θα τους βοηθήσουν να γνωρίσουν τον κόσμο.

Για παιδιά 0-4 ετών, δείτε τις προτάσεις βιβλίων εδώ και τις προτάσεις παιχνιδιών εδώ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-8 ΕΤΩΝ

Αξέχαστες ιστορίες που θα συναρπάσουν και θα χαρίσουν ονειρεμένες στιγμές στα παιδιά, αλλά και μοναδικά εκπαιδευτικά και επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ για ευχάριστες και δημιουργικές χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Για παιδιά 5-8 ετών, δείτε τις προτάσεις βιβλίων εδώ και τις προτάσεις παιχνιδιών εδώ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-13 ΕΤΩΝ

Οι καλύτερες προτάσεις παιδικής λογοτεχνίας μαζί με τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια και παζλ είναι εδώ για να ψυχαγωγήσουν και να προτείνουν έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης για τα παιδιά της προεφηβείας!

Για παιδιά 9-13 ετών, δείτε τις προτάσεις βιβλίων εδώ και τις προτάσεις παιχνιδιών εδώ.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σάς εύχονται καλές γιορτές γεμάτες μαγεία, χαρά, βιβλία και παιχνίδια πολλά!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!