18 βιβλία που θα συναρπάσουν τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι

Share Button

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Τα παιδιά συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, να ξεκουράζονται και να παίζουν. Μήπως ήρθε η ώρα για κάτι νέο που θα τα ενθουσιάσει;

Ναι, ήρθε η ώρα για διάβασμα! Όχι διάβασμα για το σχολείο, αλλά διάβασμα που έχει σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόλησή τους. Προτείνουμε 18 βιβλία για παιδιά ηλικίας 0-13 ετών, που προσφέρουν συναρπαστικές ιστορίες, γέλιο, γνώσεις, δραστηριότητες και, φυσικά, πολύ καλή παρέα!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 0-4 ΕΤΩΝ

Για τα μικρά σας προτείνουμε υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία, μέσα από τα οποία θα μάθουν τις πρώτες λεξούλες, θα ακούσουν φοβερούς ήχους και θα απολαύσουν απίθανες ιστορίες. Πάρτε αγκαλιά το μωρό σας και ξεκινήστε το διάβασμα!
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-8 ΕΤΩΝ

Για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών προτείνουμε βιβλία ιδανικά για την ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων και απόκτηση των πρώτων γνώσεων, υπέροχα παραμύθια καθώς και εξαιρετικά εικονογραφημένα βιβλία μυθολογίας.

 


 

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-13 ΕΤΩΝ

Για τα μεγαλύτερα παιδιά συστήνουμε ανεπιφύλακτα graphic novels και βιβλία που προσφέρουν άφθονο γέλιο, καθώς και ιστορίες φαντασίας και περιπέτειας που θα τα ενθουσιάσουν!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!