18 Απίθανα Παιδικά Βιβλία για τις Διακοπές γιατί Καλοκαίρι Χωρίς Βιβλίο δε Γίνεται !

Share Button

Τι σημαίνει καλοκαίρι για τα παιδιά; Απολαυστικές βουτιές στη θάλασσα; Ναι! Δροσιστικά παγωτά; Ναι! Ατελείωτο παιχνίδι; Ναι! Μόνο αυτά; Όχι! Σημαίνει, επίσης, απολαυστικές βουτιές στις σελίδες ενός βιβλίου, δροσιστικές ιστορίες και ατελείωτο παιχνίδι με τις λέξεις. Καλοκαίρι σημαίνει βιβλίο! Γιατί καλοκαίρι χωρίς βιβλίο δε γίνεται!

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοίμασαν για εσάς 18 μοναδικές προτάσεις με απίθανες ιστορίες γεμάτες περιπέτεια και φαντασία, με ξεκαρδιστικά graphic novels αλλά και με φανταστικά εικονογραφημένα βιβλία που θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά κάθε ηλικίας αυτό το καλοκαίρι. Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία παρακάτω!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 0-4 ΕΤΩΝ

Απίθανα βιβλία με κινούμενα μέρη, παραθυράκια, ήχους και δραστηριότητες θα λάβουν θέση δίπλα στα κουβαδάκια και τα φτυαράκια και θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο και να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και να προσέχουν τη συμπεριφορά τους.

Δείτε περισσότερα βιβλία για παιδιά 0-4 ετών ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-8 ΕΤΩΝ

Συναρπαστικά βιβλία που προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις με διασκεδαστικό τρόπο και μοναδικά βιβλία που υπόσχονται αξέχαστα αναγνωστικά ταξίδια παρέα με πραγματικούς και μυθιστορηματικούς ήρωες θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά αυτό το καλοκαίρι!

Δείτε περισσότερα βιβλία για παιδιά 5-8 ετών ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-13 ΕΤΩΝ

Ξεκαρδιστικά graphic novels και απίθανες ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, φαντασία και χιούμορ θα ενθουσιάσουν τα μεγαλύτερα παιδιά και θα αποτελέσουν την πιο κουλ παρέα τους στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δείτε περισσότερα βιβλία για παιδιά 9-13 ετών ΕΔΩ.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σάς εύχονται καλές διακοπές και απολαυστικά αναγνωστικά ταξίδια! Και μην ξεχνάτε, καλοκαίρι χωρίς βιβλίο… δε γίνεται!

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!