Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για το βιβλίο της «Όλα για λίγο παράδεισο»

Share Button

Το «Όλα για λίγο παράδεισο» είναι η πρώτη συγγραφική μου προσπάθεια κι ένα καινούριο κομμάτι του εαυτού μου που ελπίζω να αγκαλιάσετε. Σκοπός μου από την πρώτη στιγμή που το βιβλίο άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά ήταν να γράψω ένα ερωτικό μυθιστόρημα με γρήγορη πλοκή και ανατροπές μέχρι και την τελευταία παράγραφο.

Στις σελίδες του η Λήδα, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας διανύει τη δική της ταραγμένη διαδρομή προς την ενηλικίωση μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις. Παίρνει αρκετά μαθήματα ζωής –κάποια με σκληρό τρόπο-μέχρι που τελικά βρίσκει τις ισορροπίες της. Πολλές φορές οι άνθρωποι αναζητούμε για χρόνια το φως στο σκοτάδι ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μέσα μας. Αναλωνόμαστε στην ουτοπική αναζήτηση της τελειότητας την ώρα που η πραγματική ευτυχία κρύβεται στα απλά και καθημερινά που προσπερνάμε με περίσσεια άνεση.

Μετά τη φουρτούνα προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της, να ερωτευτεί και να χτίσει τη ζωή της πάνω σε

9786180107432_3D
buy

γερά θεμέλια. Πως όμως να το πετύχεις αυτό όταν ο κόσμος σου είναι χτισμένος πάνω σε ψέματα που μια ωραία πρωία καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος. Πόσες ευκαιρίες σου χρωστάει η ζωή και ποιος είναι ο πραγματικός φταίχτης όταν τις αφήνεις να σε προσπερνούν.

Μια ερωτική ιστορία για όλα τα καταπεσμένα θέλω, τις πεποιθήσεις και τις φοβίες που δεν μας αφήνουν να ζήσουμε αληθινά.

Το βιβλίο περιέχει στοιχειά που αποκόμισα από τη διαδρομή μου στην ψυχανάλυση αλλά και τις βασικές αρχές των μαθημάτων αυτογνωσίας που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια και με βοήθησαν να δω τη ζωή από μια πιο θετική οπτική γωνία. Τις τελευταίες ημέρες μου εύχεστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο μου κι εγώ εύχομαι να σας ταξιδέψω μέσα από τις σελίδες του.

Καλή ανάγνωση…

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!