ΤΟ ENDGAME έχει αρχίσει

Share Button

Ήρθαν πριν από δώδεκα χιλιάδες χρόνια. Κατέβηκαν από τον ουρανό μέσα σε καπνούς και φωτιά. δημιούργησαν την ανθρωπότητα και μας έδωσαν κανόνες για να ζήσουμε. Χρειάζονταν χρυσό και, για να τον πάρουν, έφτιαξαν τους πρώτους πολιτισμούς. Όταν πήραν αυτό που ήθελαν, έφυγαν. Προτού φύγουν, όμως, μας είπαν ότι κάποια μέρα θα επέστρεφαν και ότι τότε θα ξεκινούσε ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα καθόριζε το μέλλον μας. Αυτό είναι το Endgame.
Επί χιλιάδες χρόνια οι πολιτισμοί προετοιμάζονταν κρυφά. Οι δώδεκα αυθεντικοί πολιτισμοί της ανθρωπότητας.

Ο κάθε πολιτισμός έπρεπε να έχει πάντα έναν Παίκτη έτοιμο για όλα. Τον εκπαίδευε στα όπλα, στις γλώσσες, στην Ιστορία, στη μεταμφίεση, στον θάνατο. Οι δώδεκα Παίκτες είναι τα πάντα: δυνατοί, ευγενικοί, αδίστακτοι, πιστοί, έξυπνοι, ανόητοι, άσχημοι, λάγνοι, άστατοι, τεμπέληδες, αδύναμοι, όμορφοι, πληθωρικοί. Είναι καλοί και κακοί. Σαν εσάς. Σαν όλους μας. Αυτό είναι το Endgame.
Όταν αρχίσει το παιχνίδι, οι Παίκτες θα πρέπει να βρουν τρία κλειδιά. Τα κλειδιά βρίσκονται κάπου στη Γη. Ο μόνος κανόνας στο Endgame είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Όποιος βρει πρώτος τα κλειδιά κερδίζει το παιχνίδι.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ είναι το κυνήγι του πρώτου κλειδιού και περιλαμβάνει έναν γρίφο.
Καλεί τους αναγνώστες να παίξουν το δικό τους Endgame και να προσπαθήσουν να λύσουν τον γρίφο. Όποιος το κάνει θα ανοίξει ένα κιβώτιο γεμάτο χρυσό.

end_game
buy

Το βιβλίο κυκλοφορεί ταυτόχρονα με ένα mobile παιχνίδι της Google Niantic Labs που θα σας επιτρέψει να παίξετε μια online εκδοχή του Endgame. Επιλέγοντας έναν από τους δώδεκα πολιτισμούς θα μπορέσετε να νιώσετε σαν τους Παίκτες του βιβλίου.

Θα καταφέρει η βλακεία να κερδίσει την καλοσύνη; Η τεμπελιά την ομορφιά; Θα νικήσει το καλό ή το κακό; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθετε.

ΠΑΙΞΤΕ. ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ. ΛΥΣΤΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΤΟ ENDGAME ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Share Button

The Author

Λένα Μαντά

Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό Life & Style. To 2016 της απονεμήθηκε το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία «Ηρωίδα-Έμπνευση», για το μυθιστόρημά της ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ιταλικά, στα ισπανικά, στα τουρκικά, στα κινεζικά, στα αλβανικά, στα σερβικά και στα βουλγαρικά, ενώ συνολικά έχουν πουλήσει περισσότερο από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν εκδοθεί δεκαοχτώ μυθιστορήματά της, καθώς και δύο συλλογές διηγημάτων.