ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ: Σύντομα ταινία με πρωταγωνίστρια την Emilia Clark

Share Button

Το «ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ» (Me Before You) είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο κατάφερε να καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως με την ερωτική ιστορία της Λου Κλάρκ.

Το μυθιστόρημα της Jojo Moyes κυκλοφορεί σε 36 χώρες, έχει μεταφραστεί σε 34 γλώσσες, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 3 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως. Επίσης,  από το 2012 που εκδόθηκε, βρίσκεται σταθερά στις λίστες των ευπώλητων της New York Times.

Η ιστορία της Λου σύντομα θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές την Emilia Clark, γνωστή από τη σειρά Game of Thrones ως Daenerys Targaryen, και τον Sam Claflin του Hunger Games. Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Scott Neustadter και Michael H. Weber, το δίδυμο πίσω από το το δίδυμο πίσω από το The Fault in Our Stars, βραβευμένο με το People’s Choice Award (Καλύτερης Δραματικής Ταινίας 2014).

H Liesl Schillinger, κριτικός βιβλίων των New York Times, έγραψε: «Όταν ολοκλήρωσα το βιβλίο, δεν ήθελα να γράψω την κριτική, ήθελα να το διαβάσω ξανά».

Το «ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Τι περιμένετε; Διαβάστε τώρα τις πρώτες σελίδες

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα.

9789604969098_3D
buy

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του.
Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους.

Share Button

The Author

Μιχάλης Δρόσος

Τμήμα Μάρκετινγκ - mdrosos@psichogios.gr