Η δύναμη της συγγνώμης

Share Button

Με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου της πολυδιαβασμένης Λένας Μαντά με τίτλο Μια συγγνώμη για το τέλος, θελήσαμε να ενισχύσουμε το έργο της μη κυβερνητικής οργάνωσης W.I.N. HELLAS που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.
Δημιουργήσαμε λοιπόν την εφαρμογή Η δύναμη της συγγνώμης στο facebook και καλούμε τους φίλους μας να μοιραστούν μια συγγνώμη για όλες εκείνες τις γυναίκες που βιώνουν τη βία σε κάθε της μορφή καθημερινά και δεν άκουσαν τη συγγνώμη που αξίζουν.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

Η Μυρσίνη είναι μια γυναίκα έρμαιο των αποφάσεων που πήραν άλλοι για εκείνη. Ζει μια ζωή καταδικασμένη, γεμάτη απογοήτευση και σκληρότητα.
Παρόλα αυτά είναι γεμάτη ελπίδα για το αύριο και ξεκινάει κάθε καινούργιο κεφάλαιο της ζωής της με την ίδια αισιοδοξία.
Όλα τα είδε η Μυρσίνη στη ζωή, όλα τα γεύτηκε και όλα τα υπέμεινε. Μόνο ένα δεν της είπαν: μια συγγνώμη για το τέλος.

Για όλες τις γυναίκες που υπήρξαν θύματα κακοποίησης και δεν άκουσαν τη συγγνώμη που άξιζαν, όπως η Μυρσίνη, λέμε τη δική μας συγγνώμη για καλό σκοπό και την κάνουμε να ακουστεί δυνατά μέσα από το έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N. HELLAS.

Λάβετε μέρος κι εσείς στην προσπάθειά μας: Μοιραστείτε τη συγγνώμη σας για όλες τις γυναίκες που υπήρξαν θύματα κακοποίησης και βοήθησέ μας να την κάνουμε να ακουστεί δυνατά!

Με τη συμμετοχή σας μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε το βιβλίο ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ με προσωπική αφιέρωση και μια συνάντηση γνωριμίας με τη Λένα Μαντά.

Έχοντας την δική σας ηθική υποστήριξη, μαζί με τη Λένα Μαντά θα διαθέσουμε 4.000€ για την ενίσχυση των δράσεων της W.I.N. HELLAS.

Ενημέρωση 4/6/2015: Δείτε τους νικητές της κλήρωσης!
Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!