Επίσημη παρουσίαση για το βιβλίο της Πένυς Παπαδάκη, ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ

Share Button

Tην 1η Οκτωβρίου 2015 έγινε η επίσημη παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου της συγγραφέως Πένυς Παπαδάκη, Φως στις σκιές, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Εμμ.Μπενάκη 13-15).

Για το βιβλίο μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος, ενώ αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη. Στο τέλος της βραδιάς, ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Δούβαλης τραγούδησε με συνοδεία κιθάρας το ομότιτλο τραγούδι «Φως στις σκιές», σε στίχους της Κωνσταντίνας Τζώρτζη.

 

1 (7)

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση από όλες τις απόψεις. Η αγαπημένη Πένυ, με την αμεσότητα και τη γλυκύτητά της, βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους, συγγενείς, πολλούς πιστούς αναγνώστες και πάρα πολλούς συγγραφείς, που την περιβάλλουν με την αγάπη και την εκτίμησή τους, γεγονός που φάνηκε για ακόμα μια φορά στην παρουσίαση του βιβλίου.

 

1 (3)Αναφέρουμε ενδεικτικά τους συγγραφείς που προσήλθαν και τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή: Μαρία Τζιρίτα, Δήμητρα Ιωάννου, Έλση Τσουκαράκη, Μαρία Χανιώτου, Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου, Κάκια Ξύδη, Γιάννης Φιλιππίδης, ΝίκοςΤελλίδης, Άννα Γαλανού, Ιφιγένεια Τέκου, Ελένη Γαληνού, Ιωάννα Νοταρά, Μαρία Χίου, Σπύρος Πετρουλάκης, Τάσος Σταυρακέλης, Κωνσταντίνα Μόσχου, Μαρία Παπαδάκη, Μαρία Παναγιώτου, Σμαραγδή Μητροπούλου, Θανάσης Σάλτας, Δημήτρης Γεωργάς, Νάγια Κωστοπούλου και Λίλλυ Σπαντιδάκη.

 

Η συγγραφέας, εμφανώς συγκινημένη, έκανε μνεία στον πρώτο εκδότη του βιβλίου, τον αείμνηστο Γιώργο Κανελλόπουλο, και στη συνέχεια «έκλεισε οριστικά» το κεφάλαιο της Εμπειρίας Εκδοτικής ευχαριστώντας τον εκδότη της Θάνο Ψυχογιό και όλη την ομάδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, που είναι πλέον η μόνιμη εκδοτική στέγη της. Επίσης, ευχαρίστησε την οικογένειά της, τους φίλους της και τους υπόλοιπους συγγραφείς για την παρουσία τους στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της.

Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που ο κόσμος στεκόταν σε διάφορα σημεία του Πολυχώρου των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και όχι μόνο στον χώρο της παρουσίασης.
Αρκετοί κάθισαν στα σκαλάκια και πάρα πολλοί παρέμειναν όρθιοι!

Ευχόμαστε ολόψυχα στην Πένυ Παπαδάκη να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της και ευχαριστούμε την Αθανασία Αμπατζή για το φωτορεπορτάζ.

Share Button

The Author

Η ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός

Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία. Εσείς κι εμείς πάντα σ' επαφή!